Rascal Flatts – Changed

April 1, 2012
Door

Changed

In een woord geweldig. Wat ben ik blij om het nieuwe album van Rascal Flatts aan mijn collectie te kunnen toevoegen. Vanaf het prille begin ben ik al een groot fan en dit nieuwe album bevestigd gelijk waarom ik ooit voor deze drie giganten ben gevallen.

Om gelijk bij het eerste nummer emotie te ervaren, kippenvel te voelen, een mooiere start van een gloednieuw album kan je toch niet wensen. Dan gelijk opgevolgd met het prachtige “Banjo” en het album kan voor mij al niet meer stuk.

Het is inmiddels hun 8e studio album. De band zelf is ook Changed in vele opzichten. Trouwen en het krijgen van kinderen. Ze zijn stuk voor stuk gegroeid en klaar voor een nieuw hoofdstuk in het bestaan van Rascal Flatts.

Wat is gebleven zijn de fantastische harmonieuze stemmen, de prachtige teksten, de nummers die recht uit hun hart komen en het willen overtreffen van wat er eerder is gepresteerd. Dat hebben ze gedaan en het heeft ze al 21 miljoen verkochte albums opgeleverd te samen met 25 miljoen digitale downloads.

Muziek waarvan teksten spreken, gevoelens en emoties worden blootgelegd en waarbij de luisteraar helemaal wordt opgenomen door de prachtige harmonieuze klanken.

Tags: ,

2 reacties to “ Rascal Flatts – Changed ”

 1. Kim on April 5, 2012 at 21:37

  Kun je alsjeblieft vertellen hoe je aan dit album bent gekomen?

  Ik wil het dolgraag bestellen maar ik weet niet hoe/waar!!

  Groet,
  Een fan!

 2. admin on April 6, 2012 at 17:08

  Wij hebben het album via een Amerikaanse iTunes account. Binnenkort is het album ook te verkrijgen via http://www.hitsound.nl

  Gr. Patrick

Reageer op dit artikel

Spam Protection by WP-SpamFree

Country Flavour Poll

Wie moet er in de Spotlight

View Results

Loading ... Loading ...

Archief