Mark Blomsteel

January 10, 2012
Door

Regelmatig komt er op onze redactie een mail binnen of we bepaalde content onder de aandacht willen brengen. Wij hebben dan ook altijd een luisterend oor voor nieuw talent en willen zeker een helpende hand bieden mits het binnen ons concept past.

Mark Blomsteel is voor ons een onbekende maar zeker niet een artiest die we jullie willen onthouden. De samples die we toegestuurd kregen klonken namelijk zeer goed. Mark heeft een fijne stem en ook instrumentaal klinkt het lekker, vooral het nummer “Barbed Wire”.

Maar wie is nu die Mark Blomsteel.

Geboren en getogen in Rotterdam was mark al op zijn 12e levensjaar bezig met het schrijven van nummers. Ondanks dat hij een band opgericht had koos hij toch om te studeren voor leraar. Echter na het ontmoeten van een Amsterdamse producer begon het toch weer te kriebelen. De studie leraar werd ingeruild voor Media & Entertainment Management. Tijdens deze studie begon hij met het opnemen van verschillende demo’s.

In 2006 kreeg Mark de kans om samen te werken met Paul Williams in de Liquid Spillers Studio te Rotterdam. Paul had eerder met grote namen als Robbie Williams, Boyzone en The Spice Girls gewerkt. Niet bepaald de eerste de beste dus. Een fijne samenwerking eindigde abrupt toen Paul in 2007 plotseling overleed.

Mark is alleen verder gegaan en heeft zijn passie voor muziek niet verloren. Met een album opgenomen in Nashville, het Mekka van de Country muziek, lovende reacties op Country radio in de USA, staat niets hem in de weg om door te breken bij het grote publiek.

Kijk op onderstaande site voor meer informatie en beluister de nummers. Laat ons maar weten of je denkt dat Mark Blomsteel het gaat maken in de wereld van Country Muziek.

MySpace

Tags: , , ,

4 reacties to “ Mark Blomsteel ”

 1. ellen verheul on January 11, 2012 at 16:22

  Hi, ik heb al verschillende nrs. gehoord van de cd die Mark heeft opgenomen in Nashville verspreid over radiozenders door heel Nederland en ik vind het persoonlijk erg goed en professioneel zingen. Mark heeft een heel eigen stem en komt daar met de diversiteit aan nummers op deze cd heel goed mee weg.
  Dat is ook de reden waarom ik gestemd heb op “ja, ik denk dat Mark het gaat maken in de wereld van de country muziek!”

 2. jors verstraten on January 12, 2012 at 20:32

  Heb wat samples op zijn site beluisterd. Klinkt goed.
  Is de cd al verkrijgbaar ergens? Zou dat wel willen weten.
  Zou fijn zijn om via country flavour op de hoogte gehouden te worden van de verdere ontwikkelingen.

 3. Patrick on January 12, 2012 at 22:41

  Hallo Jors

  Het album is te bestellen voor 15 Euro plus verzendkosten via b.blomsteel@chello.nl Zover wij weten wordt het album nog niet via de reguliere kanalen verkocht.

  Vriendelijke groet,

  Country Flavour

 4. eva meis on January 13, 2012 at 17:19

  Hi, wat mij betreft mag Mark het gaan maken in de wereld van de country muziek. Prachtige stem en mooie liedjes. Hoop voor hem dat het gaat lukken!

  Groetjes Eva

Reageer op dit artikel

Spam Protection by WP-SpamFree

Country Flavour Poll

Wie moet er in de Spotlight

View Results

Loading ... Loading ...

Archief